Verlichting

Originele verlichting, zorgvuldig met de hand gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Verlichting kan zowel praktisch als super sfeelvol zijn. Verlichting wordt sfeervol wanneer er gebruik wordt gemaakt van zacht licht dat door de hele ruimte wordt verspreid. De vormgeving van de lamp zorgt ervoor dat de verlichting een verrijking wordt van je interieur. Zo kan de kleur en de vorm heel bepalend zijn voor de uitstraling. Ronde vormen geven de ruimte een wat speelser karakter. Ga je voor neutrale kleur? Dan wordt de lamp mooi opgenomen in je interieur. Ga je voor een vrolijke opvallende kleur, dan wordt jouw lamp een echte eyecatcher. 

Verlichting woonkamer

Verlichting kan in je woonkamer het verschil maken! De woonkamer is bij de meesten een van de grootste ruimtes in de woning. Daar is licht nodig! Waar voorheen voornamelijk plafondlampen werden gebruikt die strak tegen het plafond hingen, zie je nu ook steeds meer hanglampen in de woonkamer. Deze hang je boven je tafel, in het midden van je zithoek of in een gezellig hoekje. Hanglampen springen wat meer in het oog en worden onderdeel van je interieur. Om je interieur wat meer pit te geven kan je aan aantal accentkleuren toevoegen. Dit zie je dan ook vaak gebeuren met kussentjes of een kleed voor bij de bank, maar dat kan dus ook met een leuke gekleurde hanglamp

Verlichting slaapkamer

Sfeervolle verlichting in de slaapkamer mag niet ontbreken. Dit is dé plek om hiermee uit te pakken! Ga voor een vrolijke hanglamp in je lievelingskleur en match de rest van de slaapkamer met deze kleur. Om te voorkomen dat het een circus wordt raad ik je aan om dit te doen aan de hand van een kleurenpallet. Deze zijn makkelijk te vinden op Google. Een hanglamp kan je in de slaapkamer boven je bed hangen, maar je ziet ze nu ook veel boven de nachtkastjes. Dit geeft je het perfecte leeslicht!

© 2019 - 2021 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel