Wanddecoratie 

Wanddecoratie kan als een juweel voor aan je muur dienen. De wanddecoratie die je op deze webshop vindt zijn door kunstenaars ontworpen en heel zorgvuldig met de hand gemaakt. Een combinatie van diverse wanddecoraties geeft een stijlvol beeld. Net zoals bij woondecoratie kan iedere vorm, materiaal soort en kleur weer een heel ander gevoel opwekken. Zorg ervoor dat dit gevoel klopt bij je interieurstijl en met het gevoel dat jij met je interieur wilt uitdragen. Interieurs zijn tegenwoordig niet alleen maar functioneel en gezellig. Het is een persoonlijke reflectie van jou. 

Wanddecoratie woonkamer

Doordat wanddecoratie op ooghoogte hangen vallen ze gelijk op als je een de woonkamer binnen stapt. Een erg belangrijk onderdeel van je interieur dus. Omdat wanddecoratie zo bepalend is voor de uitstraling van je interieur is het goed om van te voren je interieur 'sfeer' of 'stijl' te bepalen. De woonkamer zal al snel uit balans zijn als je voor wanddecoratie kiest die niet bij de rest van de ruimte passen. Zo geeft bohemian wanddecoratie een heel ander effect dan de stoere industriële wanddecoratie. De materiaalkeuze is hierin erg cruciaal. Messing wanddecoratie geven die stoere look en rotan de natuurlijke boho look. Daarnaast is ook de vorm erg belangrijk voor het stijlbeeld. Ronde en geometrische vormen doorbreken de rechte lijnen en hoeken. Dit geeft meer dynamiek aan de woonkamer. 

Het is lastig om een sfeervol beeld neer te zetten met slechts een item als wanddecoratie. Behalve als je bijvoorbeeld voor een groot schilderij met verschillende kleuren en vormen kiest. Onder wanddecoratie vallen ook wandvazen en spiegels. Wees creatief en maak een combinatie van diverse items. Zo kan je verschillende spiegels combineren, wandvazen combineren met een schapje, of samen met een schilderij. Zorg hierbij dat de materialen en kleuren bij elkaar passen. Twijfel je hierover? Stuur mij dan een berichtje en dan kan ik jou een fotosturen met jouw unieke combinatie. 

Alle categorieën wanddecoratie vind je hier: 

© 2019 - 2021 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel