Kleinmeubelen

Originele kleinmeubelen met de hand gemaakt van duurzame materialen door kunstenaars. Kleine meubels zijn een verreiking in je woning. Een origineel bijzettafeltje, sidetable, een bankje of een opbergmand, allemaal onderdelen die de woonkamer, hal of slaapkamer net wat sfeervoller maken! Naast dat het een ruimte sfeervoller maakt is het ook super praktisch. Bijvoorbeeld het halbankje waar je ook op kan zitten als je je schoenen aantrekt of de opbergmand waar je al het speelgoed, je kussens en plaids in kan verstoppen. 

Meubels van gerecycled hout

Kleinmeubelen met de hand gemaakt van gerecycled hout. Unieke ontwerpen die gelijk in het oog springen! Het belang van het recyclen van hout is groot, elke 2 seconde verdwijnt er een stuk bos ter grootte van een voetbalveld (WNF) met alle gevolgen van dien... Met de juiste vakmensen ontstaan de mooiste creaties met gerecycled hout waar meubels van nieuw hout nog niet eens aan kunnen tippen. Een bijzondere manier van het recyclen van hout is die van Van der LeedenZe gebruiken hout van oude gebouwen en oude houten huizen in Indonesië om nieuwe meubels van te maken. De lokale bevolking krijgt, naast werk om houten meubels te maken, stenen om nieuwe, sterkere bakstenen huizen te bouwen. 100% duurzaam en super ethisch!

Duurzame kasten

De kasten die je vind onder de pagina 'duurzame kasten' zijn voor 99% gemaakt van gebruikt papier, er worden geen natuurlijke hulpbronnen gebruikt zoals bomen en enorme hoeveelheden water die normaal nodig zijn voor het maken van nieuw papier. Het milieuvriendelijke productieproces verandert het gebruikte papier in buitengewoon sterke platen die 62% minder wegen dan spaanplaat met een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. Het moderne design en nette afwerking maken dat deze kast er net zo stijvol uitziet als een kast met een houten basis. Daarnaast zijn ze super sterk! Iedere plank kan wel 15 kg dragen!

Ook vind je op deze pagina hele praktische en sfeervolle opberg- en plantenmanden

© 2019 - 2021 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel