Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.

Meubels van gerecycled hout

Deze kleinmeubelen zijn met de hand gemaakt van gerecycled hout. Unieke ontwerpen die gelijk in het oog springen! Het belang van het recyclen van hout is groot, elke 2 seconde verdwijnt er een stuk bos ter grootte van een voetbalveld (WNF) met alle gevolgen van dien. Met de juiste vakmensen ontstaan er de mooiste creaties met gerecycled hout waar de meubels van nieuw hout nog niet eens aan kunnen tippen. Een bijzondere manier van het recyclen van hout is die van Van der LeedenZe gebruiken hout van oude gebouwen en oude houten huizen in Indonesië om nieuwe meubels van te maken. De lokale bevolking krijgt, naast werk om houten meubels te maken, stenen om nieuwe, sterkere bakstenen huizen te bouwen. 100% duurzaam en super ethisch!

Kleinmeubelen in de woonkamer

Steeds meer natuurlijke materialen worden naar binnen gehaald om rust en balans in onze woning te brengen. Waaronder dus ook natuurlijke houten kleinmeubelen. Denk aan houten bijzettafeltjes, houten plantenkrukjes, houten tv meubels en houten sidetables. De natuurlijke vormen, kleuren en patronen zoals de nerven worden hierbij steeds meer gewardeerd. De woonkamer is een plek waar we veel tijd doorbrengen. Een plek waar je na een lange werkdag thuis komt, tijd doorbrengt met je familie en vrienden, je kinderen spelen en je misschien nu ook wel werkt. Dit maakt het extra belangrijk dat het een plek is die in balans is. Doordat natuurlijke woonaccessoires direct afkomstig zijn uit het milieu is het niet moeilijk om dit hiermee te creëren. Daarnaast geven ze ook een warm welkom in de hal en een rustgevend gevoel in de slaapkamer. 

Meubels van steigerhout

Naast kleinmeubelen met een natuurlijke look zie je meubels van gerecycled steigerhout steeds meer. Deze hebben een wat stoerdere uitstraling, zeker als je er metalen poten onder plaatst. De meubels van gerecycled steigerhout op deze shop worden met de hand gemaakt voor meubelmaker Ronald. Het steigerhout dat gebruikt wordt om deze meubels te maken is rest hout uit de bouw dat ze niet meer kunnen gebruiken. 

 

 

© 2019 - 2023 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel