Leuk dat je benieuwd bent naar mijn verhaal! Mijn naam is Britt Rutten en ik ben deze webshop begonnen met een passie voor lifestyle items. Het volgen van trends in deze categorie is iets dat ik al jaren graag doe. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen hier inspiratie uit halen en er een eigen stijl mee creëren waar ze zich prettig bij voelen. Ik hou van gezelligheid en gezelligheid creëren. In mijn eigen huis, maar ook bij anderen thuis. Ik help graag mee aan jouw eigen fijne plekje! Dit wil ik op een eerlijke manier doen. Het welzijn van mens en milieu heeft altijd al mijn aandacht gehad. Ik streef er dan ook naar om hier een positieve bijdrage aan te leveren. Dit samen maakt Natural Home Deco. Een webshop waarmee jij van je huis een thuis kan maken en daarmee ook mee werkt aan een nog mooiere wereld!


Friendly to people

Alle handen die aan de producten hebben gewerkt die ik verkoop verdienen waar ze recht op hebben. Van een goed loon tot een fijne werk- en leefomgeving. Waarom zou ik daar wel recht op hebben en een ander niet? Dat lijkt misschien vanzelfsprekend echter komt dit nog veeeel te weinig voor. Gelukkig willen mensen tegenwoordig steeds meer een ander helpen en niet alleen maar zelf ergens beter van worden. Dat doe je dus door producten te kopen op mijn webshop. De merken waar ik mee werk zijn fairtrade of tonen aan dat ze werken met ethische regels waarmee het welzijn gegarandeerd wordt. Veel van deze merken doen nog meer. Ze hebben bijvoorbeeld projecten waarmee ze lokale scholen ondersteunen of vrouwen helpen onafhankelijk te worden. Ieder merk is uniek en heeft een prachtig verhaal, ben je nieuwsgierig geworden? Informatie over deze merken vind je hier.   

--

Friendly to planet

De producten op deze webshop worden zo veel mogelijk van natuurlijke materialen gemaakt. Wanneer de natuur niet in bepaalde benodigdheden kan voorzien worden er veilige en schone alternatieven gebruikt. Daarnaast worden veel materialen hergebruikt. Door producten of onderdelen ervan te recyclen wordt de wereld schoner. Ook in het productieproces wordt de natuur met respect behandeld. Bijna alle producten zijn door echte ambachtslieden met de hand gemaakt. De merken proberen in iedere fase zo min mogelijk voetsporen in de natuur achter te laten. 

In de omschrijving van de producten kan je zien waarvan, waar en hoe het product is gemaakt. 

--

Creëer iets moois voor jezelf en de rest van de wereld! 

 

Veel liefs,

Britt

 

 

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel