Verzenden, leveren en retourneren 


 

Verzenden

Natural Home Deco verzendt op dit moment alleen pakketten in Nederland, België en Duitsland aan huis. Wil je een pakketje in een ander land ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@naturalhomedeco.nl. De kosten van verzenden binnen Nederland zijn €5,95. Verzenden naar Duitsland kost €8,20 en naar België €8,15. Wanneer je voor meer dan €75 euro besteld hoef je geen verzendkosten te betalen. Om naar België of Duitsland te verzenden klik je in het winkelmandje naast verzendkosten op 'Nederland', vervolgens kan je het land aanklikken waarnaar je wilt verzenden. 

Wanneer je een pakketje via de site besteld hebt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de factuur en een link naar het retourformulier. Ik vind het belangrijk dat er zo min mogelijk onnodig papier en plastic wordt verspild, dus worden deze niet standaard meegestuurd in het pakket. Daarnaast kan het zo zijn dat je je product ontvangt in een gebruikte doos en dat je pakket is opgevuld met kranten (als bescherming). Met het hergebruiken van materialen probeer ik de natuur een beetje te helpen. Afhankelijk van de afmeting van het pakket wordt het verzonden met DHL of PostNL.  


 

Leveren

Binnen uiterlijk drie werkdagen ontvang je het pakketje op het aangegeven aflever adres!* 

*Voor de wanddecoratie geldt een langere levertijd. Deze worden pas gemaakt (in Nederland) nadat de order is geplaatst om verspilling te voorkomen. Binnen uiterlijk 10 werkdagen heb je de wanddecoratie in huis! 


 

Retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Annuleren kan je middels een mailtje naar info@naturalhomedeco.nl doen, dan weet ik dat je pakket eraan komt. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het bestelde product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar Natural Home Deco zijn voor eigen rekening. Dit kost gemiddeld €6,95.

 

Retoursturen kan naar het volgende retouradres:

Natural Home Deco
Postbus 45
6560 AA Groesbeek

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden (zie retourvoorwaarden). Hoe je gebruik kan maken van het retourrecht lees je hieronder.  

 

Hoe retourneer je het artikel en maak je gebruik van je retourrecht?

Zo gemakkelijk gaat het:

  1. Plaats het artikel in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) in het pakket. Zorg dat het product goed beschermd wordt zodat het niet beschadigd raakt op de weg terug. Gebruik bijvoorbeeld het meegeleverde bubbeltjesplastic of kranten als opvulling. 
  2. Vul het retour formulier in (meegestuurd in de mail), doe deze in het pakket of mail hem terug.
  3. Schrijf het retouradres op je pakket.
  4. Vervolgens geef je het af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Ik adviseer je om het verzendbewijs dat je krijgt te bewaren aangezien het verzendrisico nu bij jou ligt.

Mocht je de retourdocumenten in een uitzonderlijk geval niet ontvangen hebben, dan kun je deze hier downloaden. Ik zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht je vragen hebben dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen. Dit doe je via e-mail naar info@naturalhomedeco.nl of een appje naar (06)16365042.

 

Retourvoorwaarden

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts uitgepakt of gebruikt worden in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel ook zou mogen doen.

Producten worden in originele staat teruggestuurd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product doorberekend worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen. Indien niet aan de retourvoorwaarden is voldaan dan behoud ik mij het recht voor om zendingen terug te sturen en de verzendkosten in rekening te brengen.


Ruilen

Producten kunnen helaas nog niet geruild worden. Hiervoor dien je een nieuwe bestelling te plaatsen op de webshop.


 

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel