Sorteer op
 • -20%

  Minimalistisch wit beeld- groot
  Minimalistisch wit beeld- groot

  Minimalisme is niet een gebrek aan iets. Het is gewoon de perfecte hoeveelheid van iets. Dit prachtige witte beeld is perfect uitgelijnd. Een beeld dat zal zorgen voor rust en balans in je woning. Het beeld is handgemaakt van een…

  € 36,95 € 29,56
 • Handgemaakt beeld- gezin 3
  Handgemaakt beeld- gezin 3

  Wil jij een beeldje dat staat voor jullie gezinnetje? Dit beeldje van serpentijnsteen heeft een moderne uitstraling. Het beeld staat voor familiegeluk, een prachtige betekenis. Hij is met de hand gemaakt door kunstenaars in…

  € 27,96

Beeldjes met betekenis

Beeldjes met een betekenis die op een fairtrade wijze met de hand zijn gemaakt van onder andere serpentijn steen door kunstenaars uit Zimbabwe, Afrika. Een prachtig beeld kan soms meer zeggen dan woorden. Het laat zien wat jij bedoelt. Beeldjes die de band tussen twee of meerdere personen laat zien; vriendschap, liefde of familie of je gezin. 

Een beeldje met betekenis verdient een plek waar het gezien wordt. Dit kan zijn op een schapje, op een dressoir, in combinatie met andere woondecoratie op de bijzet- of eettafel, op de vensterbank of op de schouw. Voor zo'n bijzonder beeld is er altijd wel een mooi plekje te vinden. Om het beeldje extra op te laten vallen combineer ik het altijd met andere woondecoratie in een contrasteerde kleur zodat hij goed opvalt. Maak het ook weer niet té druk. Kies een of twee woonaccessoires om het beeldje mee te combineren. Om er een geheel van te maken kan je hem plaatsen op een onderzetter of bijvoorbeeld een houten schijf.            

Een beeld met betekenis kan je ook aan een ander geven. Om te laten zien dat je aan die gene denkt, om iets goed te maken of om jullie vriendschap uit te drukken. Een beeld is een prachtig cadeau dat diegene altijd aan jou zal doen herinneren. 

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel