My Flame

De heerlijke geurkaarsen van My Flame zijn gemaakt van sojawas. De sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. De bonen van My Flame zijn afkomstig van lokale boeren in de buurt van de kaarsenmakerij. 


De biologische kaarsen gemaakt van sojawas stoten niet tot nauwelijks roet af en branden 30% tot 45% langer in vergelijking met normale paraffine kaarsen. Goed voor het milieu en ook voor jou! Sojakaarsen geven daarnaast ook nog eens een sterkere geur af. De geuren zijn afkomstig van een erkend parfumhuis in Frankrijk en zijn zorgvuldig samengesteld voor een optimale geurbeleving. Door de biologische aard van de kaars kan je wanneer je geknoeid hebt de was zo met wat warm water en zeep wegpoetsen. Super handig!

--

De kaarsen van My Flame worden met de hand gegoten in diverse fabrieken. Al deze fabrieken hebben een zeer hoge score in de Audit Report (9 out of 10). Dit betekent dat ze alle testen goed doorstaan en zeer goed zijn voor hun werknemers. Los van dat er geen jonge kinderen werken (minimale leeftijd is 20 jaar) scoren ze ook erg hoog wat betreft salaris, pensioen opbouw, verzekering etc. Enkele keren paar jaar gaat My Flame zelf naar de fabrieken toe om toezicht te houden. Ook doen ze ook regelmatig een onaangekondigde controle.

--

De glazen met de leukste teksten zijn makkelijk schoon te maken (ook vaatwasser bestendig) wanneer de kaars helemaal is opgebrand. Zo kan je er daarna een leuk plantje in zetten of het als drink glas gebruiken. 

 

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel