Sorteer op
  • -20%

    Rotan salontafel
    Rotan salontafel

    Deze rotan salontafel is een mooi, modern meubel met een natuurlijk karakter. Het tafelblad is handgemaakt in Indonesië en heeft een uniek ontwerp met stroken bamboe in een ingewikkelde, geometrische compositie. Rotan, oftewel…

    € 229,00 € 183,20

Rotan meubels 

Deze rotan meubels zijn met de hand gemaakt door echte kunstenaars! Super stijlvol en een echte toevoeging in elk interieur. Door de natuur in huis te halen creëer je rust in je interieur, en dat is iets dat we tegenwoordig goed kunnen gebruiken. 

Rotan meubels in de woonkamer

Rotan meubels zijn geschikt voor iedere ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een bijzettafeltje in de hoek van de slaapkamer met decoratie items. Of een stoel in de hal voor als je je schoenen aan wilt trekken. De woonkamer is de ruimte waar over het algemeen het meest verbleven wordt en waar rotan meubels het meest tot zijn recht komen. De zachte kleur van het rotan matched mooi bij alle andere kleuren in de woning. Dit komt voornamelijk doordat het een natuur product is. Daarnaast kan je het ook met woonaccessoires van andere materialen combineren. Een robust tv meubel van metaal met een rotan tafeltje ernaast kan het net wat zachter maken. Iedere woonstijl krijgt weer een ander effect als je er een rotan meubel in plaatst. Probeer het uit om te zien wat het met jouw interieur doet! 

Meubels van rotan

Rotan is een natuurproduct dat een A krijgt voor duurzaamheid. Het materiaal groeit snel en kan geoogst worden zonder de natuur te beschadigen. Door de sterke dikke buigzame stengels kunnen er meubels van gemaakt worden. De stengels variëren van diktes tussen de 3 mm tot de 10 cm en elke stengel kan tot wel 200 meter lang worden! Elk mogelijk meubel kan gemaakt worden van rotan. Denk bijvoorbeeld aan een rotan tafel, rotan zuil of een rotan stoel maar ook aan een kast. Rotan kan in elke mogelijke richting gebruikt worden in een meubel. Dit geeft elk meubel weer een andere uitstraling. 

De rotan meubels zijn super leuk te combineren met alle andere rotan woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een rotan lantaarn, of een rotan pot. 

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel