Sorteer op
 • -20%

  Ronde gouden spiegel - klein/groot
  Ronde gouden spiegel - klein/groot

  Deze prachtige handgemaakte spiegels zorgen voor eenvoudige, elegante verfijning. Het antiek messing is vakkundig rond het glas gevormd en creëert niet alleen een handige spiegel, maar ook een opvallend decoratief element. Aan…

  € 39,80 € 31,84
 • Goud transparant fotolijstje- 3 maten
  Goud transparant fotolijstje- 3 maten

  Een prachtige gouden transparante fotolijst die je aan beide zijden kan gebruiken. Het glas is volledig transparant. Aan de bovenzijde bevindt zich een gleuf waar je het glas uit kan schuiven. Vervolgens kan je een of twee foto's…

  € 13,95

Gouden woonaccessoires

Goud is terug! En bij bijna iedereen thuis ondertussen wel weer ergens terug te vinden. Goud wordt vaak als een chique kleur gezien en geaccosieerd met rijkdom. Maar goud is echt niet alleen maar geschikt voor een 'chique' woonstijl. Deze kleur kan je namelijk in elke woonstijl op een subtiele manier heel leuk toepassen! Ik hoor je al denken, jaja.. Maar ik zal zo een aantal voorbeelden geven.

Goud in je interieur

Zoals ik al zei is goud heel goed toe te passen in elke interieurstijl. Dit doe je door deze kleur vooral subtiel terug te laten komen. Daarnaast is het belangrijk om de goude accessoires over je woning te verdelen. Goud is een kleur die al snel overheerst waardoor er mogelijk een kitscherige uitstraling ontstaat. In een moderne- of scandinavische woonstijl is dit op deze manier heel makkelijk toe te passen. In deze stijlen kan je zelfs voor wat opvallendere gouden accessoires kiezen. Heb je een woning met een jungle look oftewel een botanische woonstijl, dan is goud een perfecte toevoeging. Bijvoorbeeld een spiegel met een subtiel goud randje past perfect tussen al dat groen! Hou je van een wat stoerdere woonstijl zoals industrieel ga dan voor een accessoire met goud in een verweerde look of waarop nog lasmarkeringen te zien zijn. Deze ruwe uitstraling haalt het chique randje er direct van af! Ook voor de bohemian woonstijl is dit een goede tip. Hieronder een voorbeeld van stoere gouden accessoires.

Gouden decoratie woonkamer

Oké, ik heb je dus verteld dat je het subtiel op diverse plaatsen terug moet laten komen. Maar hoe pas je dat nou toe? Zet bijvoorbeeld een vaasje met een gouden randje op de salontafel en hang een goud muurvaasje boven de bank. Heb je een dressoires? Leuk! Hang daar bijvoorbeeld een spiegel met een gouden randje boven. Je snapt denk ik wel waar ik heen wil. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om diverse gouden accessoires bij elkaar te zetten maar let dus op dat dit niet gaat overheersen. Met gouden woonaccessoires met een verweerde look heb je dit effect al een stuk minder snel. 

                         

Goude accessoires in het najaar

De kleur goud geeft warmte en rust. Dit is ook de reden waarom je gouden accessoires vooral veel terug ziet in het najaar. In deze donkere dagen zorgt goud voor een knus gevoel. Staat de kerstboom op? Dan kan je naar mijn mening helemaal los gaan met je gouden accessoires!

Gouden woonaccessoires kopen:

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel