Sorteer op
Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.

Houten klok 

Een houten klok voor in de woonkamer, slaapkamer of in de keuken kopen? Dan is deze prachtige klok van mangohout wel iets voor jou! De combinatie van de natuurlijke nerf van mangohout met een stijlvolle metalen rand en eenvoudige metalen wijzerplaten maken deze klok een eyecatcher. De industriële houten klok vormt een originele toevoeging aan een woonruimte. De stukken mangohout zijn gemaakt van duurzaam mangohout. De mangobomen worden in eerste instantie gekweekt voor hun fruit en vervolgens geoogst na een aantal jaren. Zodra de bomen geen vrucht meer dragen, kunnen ze worden gekapt en gebruikt om onze houten stukken te maken. Hierdoor kunnen boeren meer bomen planten en krijgen ze een aanvullend inkomen. Een geweldig concept!

Decoreren met hout

Hout geeft rust aan je interieur en maakt het sfeervol in je huis. De natuurlijke elementen van buiten halen we steeds meer naar binnen. Nog nooit heb ik zo veel grote planten in woningen gezien! Zelf ben ik er ook gek op. Eigenlijk denk ik dat we in welke vorm dan ook een verbinding willen maken met de natuur. Zeker nu het belang van de natuur voor de gezondheid van de mens en de wereld steeds vaker benadrukt wordt, wordt deze behoefte groter. Daarnaast worden er steeds meer gebouwen uit de grond gestampt en hebben we door ons drukke dagelijks leven steeds meer de behoefte aan de rust van de natuur. 

Duurzaam hout

Uiteraard is het van belang om te decoreren met duurzaam hout. Wij willen de natuur steeds meer naar binnen halen maar we moeten ervoor zorgen dat het buiten ook in tact blijft! De meeste duurzame manier is het gebruiken van gerecycled hout. Hiervoor hoeft geen nieuwe boom gekapt te worden. Daarnaast zijn er dus projecten zoals die van deze houten klok waarbij er gewerkt wordt met bomen die al gekapt moet worden zodat de boom weer beter kan groeien. Als laatste is het van belang dat het hout een keurmerk heeft zoals het FSC of PEFC keurmerk. Hier vind je daarover meer informatie. 

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel