Cadeau voor mijn vrouw


Zoek je een origineel cadeau voor je vrouw? Dan is woondecoratie misschien wel leuk om aan haar te geven! Woondecoratie geef je cadeau als je iets wil geven dat blijft en jullie nog na een lange tijd aan deze fijne dag samen terug wil doen denken. 

                                                             

In deze beeldjes zijn twee mensen nauw met elkaar zijn verbonden. Beeldjes met betekenis. Het beeldje is modern vormgegeven waardoor hij in ieder huishouden thuis past. Door het kopen van dit beeldje geef je ook een beetje liefde terug aan de ambachtslieden uit Afrika die dit beeldje gemaakt hebben. 

Ben jij ook vaak helemaal in gedachten verzonken over die ene bijzondere persoon? Laat het hem of haar weten door dit beeldje cadeau te geven. Iedere keer als de gelukkige naar dit beeldje kijkt weet hij of zij dat jouw gedachte bij hem of haar is. 


                                                              

                                                               

Is een beeldje niks voor jou? Dan is een fotolijst met een foto van jullie erin wel een goed idee! De originele fotolijsten die hieronder zijn weergegeven zijn transparant en zorgen ervoor dat jullie foto een echte eyecatcher wordt! Door de neutrale kleuren passen ze thuis in ieder interieur. 


                        

Een origineel cadeau wordt natuurlijk jaar naar jaar steeds lastiger.. Maar gelukkig heb ik nog meer tips! Wat denk je van een heerlijke geurkaars met een passende quote. Een geurkaars met een quote als 'You are a diamond', 'one hundred kinds of lovely', 'always better together', 'feel the love', 'thinking of you' of 'oh lala..' zijn natuurlijk perfect om te geven.


                                                          

Verder zijn er nog veel setjes die symbolisch kunnen staan voor jullie liefde zonder dat iemand dat ooit hoeft te weten. Wil je iets dat niet persé voor liefde staat maar gewoon leuk is om toch iets te geven? Neem hier dan een kijkje. 

Sorteer op
Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.
© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel