Echte marmeren klok

Marmer is en blijft hot! Deze prachtige natuursteen verdient een plekje in je woning. En waarom niet een marmeren klok voor aan je muur? Praktisch en super stijlvol! Marmer is een duurzaam materiaal wat heel je leven mee zal gaan en ook nog eens makkelijk te onderhouden is. 

Decoreren met marmer

Marmer hoorde van oorsprong thuis in een wat klassieker interieur. Maar gelukkig is het in een hipper jasje gestoken en kan je het nu in bijna elke woonstijl toepassen. Dit kan je natuurlijk doen met grote eyecatchers als een marmer keukenblad of een marmeren tafel. Maar je kan ook een subtielere decoratie items plaatsen. Hoe dan ook, marmer zal je aandacht trekken in de woning. 

Klok van marmer

Een zeer kwalitatieve klok van dik marmer met gevarieerde tinten van natuurlijk marmer vormen een ideale achtergrond voor de prachtige antiek goude wijzers. Deze originele klok heeft eenvoudige marken voor de vier kwartalen van de wijzerplaat. Deze collecties zijn gemaakt van natuurlijk marmer waardoor er variaties zijn in de afwerking van elk stuk. Het marmer is afkomstig uit Rajasthan.

Sorteer op
 • -20%

  Marmeren klok- grijs Ø41
  Marmeren klok- grijs Ø41

  De gevarieerde tinten van natuurlijk grijs marmer vormen een ideale achtergrond voor de prachtige antiek goude wijzers. Deze originele klok heeft eenvoudige marken voor de vier kwartalen van de wijzerplaat. Alle collecties zijn…

  € 116,94 € 93,55
 • -20%

  Witte marmeren klok
  Witte marmeren klok

  Deze prachtige witte marmeren klok is gemaakt van massief wit marmer. De natuurlijke eigenschappen komen door in de lichtgekleurde afzettingen. De messing wijzers en kwartmarketingen voegen stijl en praktisch doel toe. Deze…

  € 116,94 € 93,55
© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel