Housewarming cadeau


Een housewarming geven in corona tijd is natuurlijk een beetje lastig, maar hoe leuk is het om toch een housewarming cadeau te geven aan iemand die net in zijn nieuwe huis woont. Dit kan je zelf doen maar je kunt het ook laten afleveren door het adres van diegene in te vullen bij het bestelproces. Een housewarming staat bovendien voor het huis verwarmen. En hoe doe je dat beter dan door het gezellig te maken! 

Wat geef je met een housewarming?

Dit kan van alles zijn, maar meestal is dit wel huis gerelateerd. Hiermee bedoel ik items die je in een nieuw huis goed kan gebruiken! Bijvoorbeeld leuke woondecoratie, een deurmat, eten of drinken je kan het zo gek niet bedenken. Hoe creatiever hoe beter! Zo voorkom je dat de gelukkige een aantal keer hetzelfde ontvangen. Ik ga even in op de woondecoratie aangezien dit natuurlijk mijn specialiteit is!

Originaliteit

Zoals als ik al zei: hoe origineler het cadeau hoe beter! Dit maakt het cadeau extra bijzonder aangezien het de gelukkige altijd aan jou zal doen herinneren. Daarnaast voorkom je hiermee dat ze een dubbel cadeau ontvangen. Op deze shop vind je de meest originele woondecoratie. Ieder item is uniek omdat alles met de hand gemaakt is. 

  

Neutraal

Het lastige aan woondecoratie cadeau geven is dat je vaak bang bent dat het niet in de woonstijl past. Om dit te voorkomen kan je van te voren een appje sturen naar diegene met de vraag of je vast een foto mag zien van het huis. Leuk om vast een indruk te krijgen en je weet in welke hoek je moet denken! Heeft je ontvanger een bohemian woonstijl? Dan vind je op deze pagina leuke decoratie om te geven. Mocht je dit niet willen vragen of wil je pas verrast worden door de woning als je daar aan komt ga dan voor neutrale decoratie. Ook kan je nog altijd gaan voor een cadeaubon. Hieronder een voorbeeld: 

  

Prijsklasse 

Net als bij een verjaardag is dit volledig aan je/ jullie zelf. Sommige geven een kleinigheidje maar anderen gaan voor een luxe cadeau. Hieronder vind je alle originele woondecoratie in verschillende prijsklasses. Ook vind je leuke decoratie setjes die je kant en klaar kan geven!                              


 

© 2019 - 2024 Natural Home Deco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel